Menu
EUR
Staleks: De Ultieme Manicuretools

Staleks: De Ultieme Manicuretools

Door: Kelvin Reacties: 0

Staleks - Hoogwaardige Kwaliteit en Prestaties

Heb je je ooit afgevraagd waarom Oost-Europese vrouwen bekend staan om hun perfect verzorgde nagelriemen? Wil je de geheimen ontdekken achter het geven van een hoogwaardige, 5-sterren manicure aan je klanten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik met ons mee en ontdek alles over dit topmerk. Van de productieprocessen en de gebruikte materialen tot een gids om te weten welk gereedschap perfect bij jou past. Leer welke manicuretools Staleks aanbiedt en hoe je ze kunt gebruiken om een professionele en luxueuze manicure-ervaring te creëren.

Staleks: Innovatie in Manicure en Pedicure

Staleks is niet zomaar een merk; het is een toonaangevende naam in de wereld van manicure en pedicure. De missie? Het creëren van innovatieve schoonheidstools die de kwaliteit van manicure- en pedicureservices verbeteren, en daarmee de norm stellen voor de cultuur van de juiste Oekraïense manicures wereldwijd.

Bij Staleks draait alles om kwaliteit, precisie en innovatie. Deze waarden vormen de kern van alles wat Staleks doet:

 • Innovatie: Staleks streeft voortdurend naar nieuwe ideeën en technologieën om onze producten te verbeteren en te innoveren.
 • Kwaliteit: Staleks gelooft in het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid.
 • Precisie: Elk gereedschap dat onze fabriek verlaat, is met de hand vervaardigd en zorgvuldig gecontroleerd om maximale precisie te garanderen.
 • Passie: Staleks is gepassioneerd door ons vak en streeft ernaar om onze klanten te voorzien van de beste tools en service.

Ontdek meer over hoe deze waarden de kern vormen van ons merk en hoe ze zich vertalen naar onze producten.

Staleks sx-23
Exclusive Line
Staleks Fabriek
Staleks Fabriek

Productieproces van Staleks: Kwaliteit van Begin tot Einde

Bij Staleks draait alles om het leveren van hoogwaardige producten, en dat begint bij het zorgvuldig geplande productieproces. Van het selecteren van de beste grondstoffen tot het afleveren van het afgewerkte product, streeft Staleks naar perfectie in elk detail.

Elk stuk hooggelegeerd roestvrij staal wordt zorgvuldig geanalyseerd en gecontroleerd voordat het wordt gebruikt in de productie. De ambachtslieden, die beschikken over geavanceerde technologie en traditioneel vakmanschap, werken aan elk gereedschap met de hand, tot in de kleinste details.

Na het vervaardigen van de instrumenten worden deze grondig gecontroleerd en getest om te garanderen dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Alleen als een instrument onze kwaliteitscontroles doorstaat, wordt het vrijgegeven voor verzending naar onze gewaardeerde klanten over de hele wereld.

Onze toewijding aan vakmanschap, precisie en kwaliteit in elk aspect van het productieproces staat centraal bij Staleks, en we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elke levering.

`

Het Product assortiment & Productlijnen

Bij Roxenne Nails bieden we een uitgebreid Staleks assortiment hoogwaardige nagelverzorgingsinstrumenten, ontworpen om aan de behoeften van elke nagelprofessional te voldoen. Hier zijn enkele van onze belangrijkste productcategorieën. We gaan alleen in op de producten die wij zelf ook aanbieden.

Alle Staleks producten zijn opgedeeld in verschillende productlijnen. Hieronder een kort overzicht

Naast onze brede selectie productcategorieën bieden we ook verschillende productlijnen die variëren in functies en designs. Hier zijn enkele van onze populaire productlijnen:

 • UNIQ: Innovatieve en unieke nagelverzorgingsinstrumenten met speciale ontwerpen en functionaliteiten.
 • Expert: Professionele serie met een breed scala aan vormen en typen gereedschappen voor ervaren nageltechnici.
 • Exclusive: Premium productserie met hoogwaardige professionele tools, ontworpen voor veeleisende professionals.
UNIQ
UNIQ series
Expert
Expert series
exclusive
Exclusive series

Productcategorieën

We maken een opdeling in de verschillende productcategorieën en vervolgens geven we een aantal producten die bij deze categorie horen.

Nagelriemscharen

Nagelriemscharen zijn essentiële tools voor een perfecte manicure- en pedicurebehandeling. Maar met zoveel opties beschikbaar, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Staleks begrijpt we dat elke nagelstylist uniek is, daarom bieden ze een scala aan nagelriemscharen aan om aan verschillende behoeften te voldoen.

Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren professional die op zoek is naar hoogwaardige tools, Staleks heeft de juiste nagelriemschaar voor jou. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste nagelriemschaar:

 • Ervaringsniveau: Voor beginners raden we scharen aan met eenvoudige handgrepen en een standaardbladcurve voor gemakkelijk gebruik. Gevorderde gebruikers kunnen kiezen voor scharen met meer geavanceerde functies en ergonomisch ontwerp.
 • Bladlengte: De bladlengte kan variëren, dus kies een lengte die past bij de grootte van je handen en de precisie die je nodig hebt. Langere bladen kunnen handig zijn voor grotere handen of voor meer precisiewerk.
 • Links- of rechtshandig: Staleks biedt zowel scharen voor links- als rechtshandige gebruikers aan, met speciale ontwerpen om het gebruiksgemak te maximaliseren.
 • Klassieke ergonomische en vergrote ringen
  • met siliconen inzetstukken
 • Handgrepen van verschillende vormen en lengtes
  • recht, gebogen, microschaar
Expert
Scharen parameters
Staleks Schaartje links SE-11
Staleks Schaartje links SE-11 - Expert Line

Prijs: €12.45 (ex btw)

Bekijk Product
SX23
Staleks Schaartje SX23 - Exclusive Line (hook)

Prijs: €27.10 (ex btw)

Bekijk Product
EXPERT SE-50
Staleks Schaartje EXPERT SE-50

Prijs: €14,62 (ex btw)

Bekijk Product

Nagelriem tangen

Ze zijn ontworpen voor het knippen van de nagelriem en ruwe huid rond de nagel. Nageltangen worden gebruikt bij klassieke of gecombineerde manicure en pedicure om te werken met nagelriemen aan handen en voeten.

Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste nagelriemtang :

 • Ervaringsniveau: Voor beginners raden we scharen aan met eenvoudige handgrepen en een standaardbladcurve voor gemakkelijk gebruik. Gevorderde gebruikers kunnen kiezen voor scharen met meer geavanceerde functies en ergonomisch ontwerp.
 • Bladlengte: De bladlengte kan variëren, dus kies een lengte die past bij de grootte van je handen en de precisie die je nodig hebt. Langere bladen kunnen handig zijn voor grotere handen of voor meer precisiewerk.
 • Aanwezigheid/afwezigheid van "hiel" (uitstulping van het snijgedeelte boven het scharnierpunt)
 • Verschillende vormen van de kop van de tang (langwerpig, afgerond, hoog/laag)
 • Meerdere soorten veermechanismen (spiraal, twee platen)
Expert
Tangen parameters
Staleks Vellentang Pro EXPERT NX-20
Staleks Vellentang Pro EXPERT NX-20

Prijs: €39 (ex btw)

Bekijk Product
NE91
Staleks Vellentang Pro EXPERT NE-91

Prijs: €24.71 (ex btw)

Bekijk Product
NE100
Staleks Vellentang Pro EXPERT NE-100

Prijs: €24.71 (ex btw)

Bekijk Product

Pushers

Een pusher is een metalen gereedschap voor manicures en pedicures, waarmee je de nagelriem kunt optillen en terugduwen en de nagel kunt reinigen van overgroeid eelt in de laterale sinussen en onder de nagelriem.

Belangrijkste parameters van de bladen:
 • Brede variëteit aan vormen, maten en soorten werkende delen
 • Professionele handmatige slijping
 • Handige vorm van handgrepen voor grip tijdens het werk:
  • standaard, holle handgreep
 • Doordachte geometrie van inkepingen en groeven op de handgreep voorkomt dat de pusher in de hand glijdt
 • De anatomische vorm van de werkende delen maakt nauwkeurig en precies werken mogelijk
 • Polijsten van werkende delen vermindert het risico op letsel tijdens procedures
 • Hoogwaardig roestvrij staal met extra corrosiebescherming
 • Brede selectie van bladen voor verschillende doeleinden:
  • manicure, pedicure, cosmetologie
Pushers
Pushers
UNIQ
Staleks Pusher UNIQ PQ-10/1

Prijs: €5.45 (ex btw)

Bekijk Product
Uniq
Staleks Pusher UNIQ PQ-11/2

Prijs: €6.61 (ex btw)

Bekijk Product
PE 90
Staleks Pusher PE-90/2

Prijs: €8.00 (ex btw)

Bekijk Product

PODODISC

Ontdek de PODODISC en wegwerp vijlen van Staleks PRO. De PODODISC is een opzetstuk voor een nagelfreesmachine dat wordt gebruikt voor een hardware pedicure of het snel en effectief inkorten van de nagels. Wegwerp schuurvijlen worden op het oppervlak van de pododisc bevestigd.

Belangrijkste kenmerken:
 • Hoogwaardig schuurmiddel - brokkelt niet af tijdens gebruik, zorgt voor een hoogwaardige verwerking van de voeten
 • Betrouwbare kleefbasis - zorgt voor de veiligheid van de procedure
 • Niet weken in water - voorbehandeling van de voeten met keratolytische/verzachtende oliën of andere middelen heeft geen invloed op de eigenschappen van de vijl
 • 4 typen, 6 schuurkorrelwaarden - 80, 100, 180, 240, 320, sponsvijl
 • 4 typen diameters - XS (10 mm), S (15 mm), M (20 mm), L (25 mm)
PODODISC and Disposable Files
PODODISC
Staleks Vellentang Pro EXPERT NX-20
Staleks Pododisk PDset-10 XS

Prijs: €7.80 (ex btw)

Bekijk Product
NE91
Staleks Refill pads Pododisk S 100 grit

Prijs: €2.27 (ex btw)

Bekijk Product
PODODISC and Disposable Files
papmAm

PapmAm - Wegwerp Schuurvijlen

PapmAm zijn wegwerpschuurvijlen in de vorm van lijmloze vervangbare bestanden die op de basisvijl worden geplaatst als een hoes. Rechte vorm. Dunne vijlen. Ze passen ideaal bij de basis qua grootte, en daardoor worden ze stevig op elkaar bevestigd. Veilige zachte randen van het PapmAm-bestand zijn gemaakt van milieuvriendelijk kraftpapier - elimineren de mogelijkheid van snijwonden bij de klant tijdens gebruik. Gemakkelijke bevestiging en verwijdering van het bestand van de basis. Schoon gereedschap zonder lijmresten na gebruik.

Belangrijkste kenmerken:
 • Hoogwaardig schuurmiddel - brokkelt niet af tijdens gebruik, zorgt voor een hoogwaardige verwerking van de voeten
 • Betrouwbare kleefbasis - zorgt voor de veiligheid van de procedure
 • Niet weken in water - voorbehandeling van de voeten met keratolytische/verzachtende oliën of andere middelen heeft geen invloed op de eigenschappen van de vijl
 • 4 typen, 6 schuurkorrelwaarden - 80, 100, 180, 240, 320, sponsvijl
 • 4 typen diameters - XS (10 mm), S (15 mm), M (20 mm), L (25 mm)
Staleks Vellentang Pro EXPERT NX-20
Staleks | MBE-20 Metalen vijl, rechte vorm

Prijs: €4.65 (ex btw)

Bekijk Product
NE91
Staleks Pro half moon/ crescent plastic nail core / base EXPERT 40

Prijs: €2.56 (ex btw)

Bekijk Product
NE100
Staleks DFCX-22 - hoes dubbele gritt

Prijs: €8.49 (ex btw)

Bekijk Product

Perfecte manicure tutorial + Staleks Workshop bij Roxenne Nails

Stappen voor de perfecte PREP manicure

 1. Stap 1: Vijl je nagels in vorm met de papmAm vijl met een 180 grid hoes en buffer ze lichtelijk op
 2. Stap 2: Duw je nagelriemen naar achteren met de UNIQ PQ-11/2 en gebruik het oogje om de overtollige huidcellen op de nagelplaat te verwijderen
 3. Stap 3: Knip overtollige nagelriemen voorzichtig af met een nagelriemschaar of nagelriemtang.
 4. Stap 4: Reinig je nagel met Magic Prep.
 5. Nu is je nagel voorbereid voor het kunstproduct.

P = Perform Manicure = Manicure uitvoeren (Stap 1)
R = Remove Shine = Verwijder de glans (Stap 1)
E = Eliminate Surface contamination = Oppervlakte van de nagel reinigen (Stap 2 + 3 )
P = Purify the nail plates = De nagellagen van vocht, vuil en vet onttrekken (Stap 4)

Staleks workshop bij Roxenne Nails + Gratis Cuticle Pusher

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van dit blogartikel maar heb je geen idee waar je precies moet beginnen? Doe dan mee met onze Staleks workshop op vrijdag 21 juni van 13:00 - 15:00 uur. Roxenne zal een uitgebreide demonstratie van alle Staleks tools laten zien en een manicure waarmee je indruk maakt op jouw klanten.

Schrijf je in voor de workshop
PODODISC and Disposable Files
Workshop bij Roxenne Nails

Bedankt voor het lezen!

Bedankt voor het lezen van onze blog over nagelverzorging en manicure! We hopen dat je hebt genoten van de waardevolle informatie en tips die we hebben gedeeld. Met de juiste tools en technieken kun je nu zelf een perfecte manicure uitvoeren.

Blijf op de hoogte van onze blog voor meer tutorials, productaanbevelingen en beautytips. Vergeet niet om je nagelverzorgingsroutine te perfectioneren met hoogwaardige producten van Staleks.

Heb je nog vragen of suggesties voor toekomstige onderwerpen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Tot de volgende keer en veel plezier met het verzorgen van je nagels!

Roxenne's Signature

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!