Menu
EUR

Barbicide

Barbicide: De vertrouwde naam in hygiëne voor kappers en salons. Ontdek de kracht van Barbicide om jouw werkruimte schoon en veilig te houden. Bestel vandaag

Barbicidd header

BARBICIDE® Concentraat met unieke anti-roest formule

Veiligheid en Hygiëne Voorop: Ontdek het gebruiksgemak van het BARBICIDE® concentraat. Binnen slechts 5 minuten zijn uw instrumenten en werkplekken grondig gedesinfecteerd, waarmee u een veilige en schone omgeving garandeert voor uzelf en uw klanten.

Het Verhaal van BlueCo Brands

BlueCo Brands, ook bekend als King Research Inc., is een klassieke verzameling van vele iconische vintage schoonheids- en barbiersmerken zoals BARBICIDE®, Lucky Tiger, Triple Lanolin, CLIPPERCIDE®️, Ship Shape®️ en Dy-Zoff®️.

BARBICIDE®, het grootste merk van het bedrijf en marktleider in zijn categorie, werd in 1947 gelanceerd in New York en vertegenwoordigt al meer dan een halve eeuw de industriestandaard voor veilige diensten in salons en barbiershops. Professionals hebben door de jaren heen de levendige blauwe BARBICIDE® gebruikt om zichzelf en hun klanten te beschermen.

Als een erkende Amerikaanse klassieker en het oorspronkelijke symbool voor professionele schoonheids- en barbiersdesinfectie, maakt BARBICIDE® zelfs deel uit van de permanente collectie van het National Museum of American History bij het Smithsonian in Washington, DC.

Als partner in de schoonheidsindustrie zetten we ons in om schoonheidsprofessionals op te leiden om ervoor te zorgen dat zij een veilige service bieden.

Zichtbare Hygiëne

Met BARBICIDE® bent u verzekerd van een uitstekende hygiëne. Het kenmerkende BARBICIDE®-blauw en de speciale flacons maken uw toewijding aan veiligheid voor iedereen zichtbaar.

Effectieve Bescherming

BARBICIDE® concentraat biedt niet alleen grondige reiniging, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke bacteriën zoals pseudomonas, stafylokokken en salmonella.

 

Veelgestelde Vragen over BARBICIDE®

De kenmerkende blauwe kleur van BARBICIDE® staat symbool voor zuiverheid en hygiëne, en zorgt voor zichtbare veiligheid in uw salon.
Binnen 5 minuten biedt BARBICIDE® volledige desinfectie. Voor optimale resultaten adviseren wij een tijd van 5 tot 10 minuten.

 

BARBICIDE® Producten

BARBICIDE® Concentrate

BARBICIDE® Concentraat

BARBICIDE® Concentraat biedt een geavanceerde desinfectieoplossing voor professioneel gebruik, versterkt met een unieke anti-roest formule. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in kapperszaken, schoonheidssalons, nagelstudio's, en andere professionele omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is.

Kingcide

Kingcide

De BARBICIDE® Hygienespray is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele setting die een snelle en betrouwbare desinfectie vereist. Deze krachtige formule zorgt voor een onberispelijke schoonheid van oppervlakken en uitrustingen, en is ideaal voor gebruik in kapsalons, schoonheidssalons, spa's en meer.

Hand Desinfection

Handdesinfectie

BARBICIDE® Handhygiëne Verzorging is speciaal geformuleerd voor professionals in de beauty- en gezondheidsindustrie die behoefte hebben aan snelle en betrouwbare handdesinfectie. Deze alcoholvrije oplossing biedt effectieve reiniging zonder uitdroging, waardoor het geschikt is voor frequent gebruik.

Kingcide Hygiene Wipes

Kingcide® Hygiënische Doekjes

KINGCIDE® Reinigingsdoekjes zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken en desinfecteren van gladde oppervlakken in een drukke professionele omgeving. Deze doekjes zijn onmisbaar in kapperszaken, schoonheidssalons, pedicure- en nagelstudio's, zonne- en fitnessstudio's en tattooshops, waar hygiëne een topprioriteit is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!