Menu
EUR

Barbicide

MAKKELIJK

Eén en al gebruiksgemak, met het Barbicide concentraat. Binnen 5 minuten zijn ze volledig en grondig gedesinfecteerd, al uw frezen, nageltangen, palpators, nagelheffers, tamponeerhaken, spatels, schaartjes, scalpelmesjes, pincetten, excavator’s, instrumenten en werkplekken.

Zeer geschikt voor in de ultrasoon. Na gebruik goed afspoelen. Nadien geen alcoholbad meer nodig.

 

ZICHTBAAR

Met Barbicide werkt u niet alleen hygiënisch,
dankzij het Barbicide-blauw en de Barbicide-flacons wordt uw winkel in alles en voor iedereen een toonbeeld van veiligheid.

Tip: plaats de flacons op een goed zichtbare plaats waar u makkelijk bij kunt en uw cliënt het goed kan zien, uw cliënt moet de vraag stellen “waarom dompelt u uw gereedschap in die vloeistof”, hierop kunt u die vraag beantwoorden: “Het is toch voor uw en onze veiligheid, dat wij de gebruikte gereedschappen desinfecteren na gebruik bij elke cliënt.”
De cliënten zullen u waarderen en u heeft een extra klantenbinder.

 

EFFECTIEF

Eén en al effectiviteit ook, met het Barbicide concentraat. Bacteriën (pseudomonas, stafylokokken en salmonella)  ze krijgen geen schijn van kans.

Door de Fungicide werking verdwijnen Gisten, (schimmels) als sneeuw voor de zon. Zodat al uw klanten (klant na klant na klant) verzekerd zijn van een door en door hygiënische behandeling.

 

WAT ZIJN DE OORZAKEN EN BRONNEN VAN INFECTIES?

De meest voorkomende oorzaken van infecties zijn:

Het risico dat u loopt bij een niet juiste desinfectie is te groot om te negeren. Barbicide heeft voor bijna iedere situatie in uw salon een goede oplossing om het gevaar van infectie te voorkomen.

 

WELK PRODUCT MOET IK HEBBEN?

De 120 ml flacon is voor de kleine instrumenten zoals pincetten, vellen- en nageltangetjes, freesjes en boortjes. Vooral uitermate geschikt voor de manicure en pedicure.

De 750 ml flacon mid-size voor de grote nageltangen, messen en kleine kappersscharen.

De 1.1 liter flacon is uitermate geschikt voor alle instrumenten, gereedschappen, kammen en borstels. Deze flacon is uitgevoerd met een roestvrijstalen dompelaar – net als de 750 ml flacon – waar u gemakkelijk de te reinigen instrumenten in kunt zetten en daarna onderdompelen.

 

HOE LANG DUURT HET EN HOE WERKT HET?

Er zijn 3 niveau’s van behandelen:

Barbicide concentraat werkt al binnen 5 minuten en kan alle bacteriën, gisten (schimmels) doden. Voor het schoonspoelen en desinfecteren adviseren wij een tijd van 5 tot 10 minuten. Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen.

 

BARBICIDE IS ZOVEEL MEER!

Met Barbicide Hygiënische Reinigingsspray voor een betere hygiëne !

Barbicide Hygiënische Reinigingsspray is ideaal voor het hygiënisch reinigen van oppervlakken.
Denk daarbij ook aan de hygiëne en het schoonmaken van werkbladen, aanrechten, wasbakken, behandelstoelen en meubilair, rvs toepassingen, kunststof kammen, borstels etc.
Toepassingen

Barbicide is voor gebruik in kap-en beautysalons, manicure- en pedicuresalons, nailstudio’s en tattooshops.
Barbicide spray is veilig voor kunststoffen, zoals het acryl van de zonnebanken maar kan ook gebruikt worden voor het toilet, deurknoppen, trapleuningen, telefoons, toetsenborden etc.

U kunt zo heel gemakkelijk aan de hoogste eisen voldoen voor een schone en hygiënische werkomgeving

 

GAAT U ZO WERKEN OF MET HET CONCENTRAAT VAN BARBICIDE?

 

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »